Valfusk eller förtal?

Jag har nåtts av illvilliga rykten att jag skulle ha delat ut valsedlar med mitt namn redan kryssat, inför årets kommunalval. Det är en oerhörd anklagelse.  Jag har inte ens delat ut några valsedlar till någon vare sig ikryssade eller okryssade. Jag har propagerat för att man ska kryssa i valet.  Min övertygelse är att alla har rätt att välja själva och kan avgöra vem de vill kryssa.

Om det är jantelagen som slagit in eller någon enskild som försöker smutskasta mig för egen vinning har jag ingen aning om och tänker inte spekulera i. Min förhoppning är att man ska kunna lägga energin på att utveckla och förnya kommunens politik och inte att all energi går åt till att reda ut smutsiga personangrepp.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

    Bry dig inte om avundsjukt förtal!
    Var glad åt dina kryssröster som du säkert förtjänat!

  2. Håkan Rombe

    Det finns ett litet antal individer i politiken som har svårt att smälta att andra fått mer förtroende (flera kryss) från väljarna än dem själva. Så nog är det Jantelagen och dessvärre tyder det på svårigheter att acceptera själva fundamentet för vår demokrati d v s Folkmakten! Blir intressant att se framöver hur man handskas med väljarnas vilja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.