Sing Hallelujah!

 

Jag är så glaaad! Det känns som om livet precis har erkänt sig skyldig mig för att jag överhuvudtaget finns och frestar inte utan uppmuntrande låter mig ta del av allt som står uppdukat. Jag prisar så livet för den feta häst som suttit på mitt bröstkorg äntligen flyttat ut i hagen och att jag kan andas genom näsan igen. Jag är så glad över att slippa försöka svälja en hårig soffgrupp samtidigt med saliven och att alla andra konstiga djur har flyttat ut från mina öron, där också trycket. Fastän jag fortfarande har skitont när jag sväljer så kan jag ÄTA EN BIT MAT! Jag fortsätter tacka att jag har skola i morgon vilken jag vägrar missa och vilket innebär att jag slipper se repriserna av alla skitprogram jag sett kvällen innan, framförallt DIVA Tyra Banks Show. Hur kan en människa bli så grym? Jag behöver inte prata, jag kan ju teckna.. Nu börjar livet i alla fall om, fastän jag får stå över gympan och danskurs i veckan.

 

Nu ska jag se en annan slags slakt, PARLAMENTET,

 

Tack alla för uppassning! Jag har känt mig som en bebis =)

 

/Trygg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.