OUTRO

 

 

Så får det bli. Polysyntetiska tecken, adjektivens kongruensböjningar, HSO, Afganistan – you name it – jag jobbar med det. Efter det går jag hellre till gymet.. eller spelar guitar hero än bloggar – vilken säger mycket. Dessutom känner jag att den feedback jag får av min svenskafröken efter skrivningar räcker. Så.. det här är mitt sista inlägg här, bloggen försvinner automatiskt en tid efter jag slutat skriva. Tack ni som följt! 

 

HA EN MYSIG VINTER – VARMA KLÄDER – ROCK ON!!! =) 

 

 

7 kommentarer

  1. Synd

    Det blir lite tomt efter dig, för du har skrivit så underhållande och klokt; jag kommer att sakna dina inlägg oerhört… men that`s life…

  2. Sandra

    jaha.. de va ju lite synd… såg fram emot att följa dig genom bloggen… nu när vi knappast stöter på varandra på affären.. men var sak har sin tid… 🙂

  3. Wille

    såg att du har en Saab V4, kanske är du med i Svenska Saabklubben?, du har väl inte missat att vi har basen för norrlandssektionen i Umeå där vi träffas och snackar skit eller hjälper varann med bilarna….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.