god morgon radiotjänst

Denna morgon, tisdag eller söndag vet jag fortfarande inte, vaknade jag inte av min humördödande väckarklocka eller med den vapenlust jag brukar känna när grannarnas hundar sitter och skäller mot varandra, utan av radiotjänst Kiruna. Jag blev faktiskt glad och samtidigt förvånad över deras respons över det mindre smickrande mailet jag avfyrade igår efter att ha försökt få kontakt med dom under tre arbetsdagar.

Det löjliga med radiotjänst är att de har rätt att ta ut en avgift så länge jag har en TV i mitt boende. Oavsett om jag har en antenn eller inte och även om signalerna för att styra in radiostationer är för svaga måste man betala, omän man nu bara tänkt ha filmkvällar. Det är hur lätt som helst att anmäla sitt tv-innehav, men det finns ingen information om hur man avanmäler sig licensen!

Med tidernas värsta väderlek har mitt humör nått en jumboplacering på junilistan, men idag har jag tagit ut rätten att bara glo på tv och äta onyttigt när SVT visat bra tv hela eftermiddagen.

Har för övrigt tvättat upp och tumlat vinterns dunkläder, vilket inte brukar leda lukten till hallon direkt. Jag har dock hört att om man inte tvättat sin huvudkudde på två år består halva stoppningen av kvalsteravföring, vilket bidragit till årliga stortvättar. Passar bra när man bara ligger och tittar på tv en mulen tisdag. Eller söndag.

– Sleep tight! But don’t let the bedbugs bite 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.