Infyttningsfesten blev en bröllopsfest

Ja vi var igår bjudan på en inflyttningsfest, på fredag ringde mannen i fråga och undrade om Urban hade möjlihet att hjälpa honom med en sak. Självklart svarade Urre vilken tid vill ni att vi kommer vid tretiden blir bra sa han.
Vi startade lite tidigare och insåg att vi skulle vara hos dom vid två tiden, så urre ringde och sa detta då ville dom att vi skulle parkera husvagenen borta vid Vildmannen så skulle dom komma dit och hämta oss.
Oj vad jag grubblade vad är nu detta, dom kom och finklädda var dom tittade in i bilen och så att barnen också var jättefint klädda, då fattade jag. Ni ska gifta er eller hur. Ja och vi undrar om ni vill vara våra vittnen ingen vet om detta utan ni måste vara tyst om detta sa dom. Sagt och gjort till vi åkte till rådhuset och fick vara med om en jättefin sermoni där dom blev man och fru.

Tanken var då att det senare på kvällen under inflyttningsfesten skulle dom då berätta att dom gift sig, MEN det var ju självklart någon som sätt oss på stan så när gästerna kom så tittade dom direkt på brudens hand och så vigselringen.
Men vi hade en jättetrevlig kväll och det var jätteroligt att få vara med om detta.
Så ett stort tack till brudparet och lycka till.

Vi kom hem i eftermiddag och ungarna blev superglada man skulle kunna tro att vi varit borta i en vecka, nu har vi även fått fint besök från Göteborg Rickard och Sofie dom är här för att köra upp. Sofie ska ta körkortet och Rickard tungt släp. Sedan stannar Rickard en vecka till han ska jaga.

Alexander är snuvig jag hoppas verkligen inte att han blir sjuk nu igen, då får urban vara hemma. Men dom är lediga från förskolan både mån, tis. Urre är ledig i morgon och jag på tisdag. Så innan dess kanske han har blivit piggare. Frida mår i alla fall bara bra.

Längtar till i morgon då är det REVY träff. Sov gott / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.