Pang sen låg jag där!!!!!

Ja jag och barnen for tidigt i morse iväg till örträsk till Morfars, mormor är förkyld har varit det nu i två veckor så blir det när man blir pensionär eller? Morfar är i Fredrika på älgjakt han fick skjuta en 8 taggare så han är nöjd.
Vi for ju till Örträsk för jag hade ju fixat ett klädparty med meandi, men vid 11.30 tiden ringde tjejen som skulle hålla i de hela och berättade att hon troligen fått bältros så hon skulle ner på akuten, så det var bara att ställa in. Hoppas att hon mår bra nu och att det inte blir så besvärligt för henne.

Så på em gick jag och barnen ut mormor hade ett vitt köksbord som jag skulle få ta om jag ville så jag gick på altanen och tittade på det det såg helt ok ut så jag skruvade av benen och började bära till bilen, när jag skulle ta bordsskivan och klivit ner från sista trappsteget så hände det något vad vet jag inte men hej och hå så låg jag på backen och högerfot värkte. Det första jag tänkte var REVYN jag kan bara inte bryta foten nu det går ej.

Frida skrek och grinade mormor grinade Alexander skulle ringa Urban och där låg jag. Fick säga åt mormor att hämta frida mig går det ingen nöd på och att Alexander skulle vänta med att ringa till sin pappa. Efter ett tag så kännde jag att det blev bättre, men vi snabbåt och sedan in i blien och börja köra hemmåt och det gick bra. Men jag har ont så det är nog en ordentlig stukning men jag kan ju gå på foten så bryten är den nog inte.
Jag åker i alla fall på jobbet i morgon och hoppas att det går bra.
Ja så kan det gå när man har bråttom och inte ber om hjälp. Bra kvinna reder sig själv, dotter som är lik sin far det säger i alla fall min mor.

Ha det vi hörs/ Louise

2 kommentarer

  1. Pia

    Krya på dig louise! att brya ben är ingen rolig upplevelse, speciellt inte när man ska göra något som man har planerat länge,
    mvh wiklund

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.