Alexander 4års hälsokontroll

Louise HägglundEtt kort på hur det såg ut i går när det blåste och snöa.

Ja idag så ska vi på hälsocentralen, längd,vikt,hörsel,syn,och utveckling är det som dom ska gå igenom. Vi har snackat om dettta nu sedan vi fick kallelsen så jag hoppas att det går bra, vi har en kille som inte gärna gör nya saker han vill se på först. Men det ska nog gå bra.

Det har då lugnat ner sig med blåsten, jag hoppas att plogbilen hinner komma innan vi ska åka det har blivit ordentliga drivor efter blåsten. Det är tur att man har en hög bil i alla fall.

Jag jobbar i kväll så efter att vi varit på hälsocentralen så ska jag köra Alexander tillbaka till Kulan och sedan ner till Vindeln igen, det blir mycke fram och tillbaka i dag men jag börjar vara van.

Vi hörs / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.