Astma

Pengar

Ja vi fick tid i dag på Vårdcentralen med Alexander, så lillan fick vara hemma med farmor och jag och lilleman åkte till Vindeln. Vi hade tid kl 14:30 men vi fick nog vänta minst i en halvtimme men det gjorde inte något vi satt och surrade med dom övriga i väntrumet.
Vi fick till sist komma in och det var min favorit läkare Dr Lunegård han är så himla bra lungn och fin med barnen så det kändes bra.
Han hörde på Alexander och han var tungandad, så han skrev ut olika sortes mediciner åt honom sedan fick han även inhalera där innan vi for, och då gick det bättre att andas samt han hostade mindre.

Sedan bar det iväg på Apoteket för att hämta ut medicinerna och då kan jag ju skratta mig lycklig, en annan har det bra som har en god ekonomi jag tycker synd om föräldrar som har det tungt ekonomiskt varje månad och sedan drabbas dom av ett sådant här fall, slutsumman blev nästan 600kr, och för mig är det inte katastrof men för vissa familjer så kan det ju vara en hel förmögenhet.
Och detta ska i sin tur drabbar våra små barn detta är ett stort problem tycker jag.
Vad tycker ni ?

Sedan for vi på affären och handlade det var eko i kylen så det behövdes, hem farmor hade gjort köttbullar men Alexander åt inte han hade då ca 39graders feber så han mår inte så jättebra.

Nu ska jag gå i säng vi hörs/ Louise

En kommentar

  1. Anna

    ojdå, hoppas det är övergående så han inte behöver få asma för alltid…. jag VET att mediciner är dyra… men sen har do ju så att när man handlat över en viss gräns så får man ju ganska mke rabatt ända tills man uppnår högkostnads skyddet… så är et ju himla tur att det finns ett högkostnads skydd…. för sen blir det ju gratis dock bara i 1år….. men håller me dig , det är dyrt me mediciner o ja man undrar ju hur alla klarar sig…. kanske det finns nått annat bidrag att söka för dom som inte har så god ekonomi…..

    ha en fortsatt bra helg, vi hörs kram från oss på lia’

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.