Veckan som gått

Louise HägglundAlexander i husvagnen.(sommarbild)

Sorry att jag varit dålig på att skrriva i veckan men jag har haft häcken full.
snabb repris på vad som hänt.
Tis: Alexanders hälsokontroll gick bara bra, han samarbetade jättebra. På kvällen jobbade jag.
Ons: Jobbade dag sedan hem laga mat sedan Till Hällnäs utvecklingsamtal om Frida och allt är bara bra där också. Sedan skynda till Vindeln REVY, Maggan var där med kläder som jag skulle testa, tränade på några sånger och läste lite texter.
Tors: Jobbar kväll skjutsar först barnen på dagis sedan hem en sväng innan jag börjar fram med advent, ringde även på radio västerbotten och sökte efter tre par träskor och det fixade sig. Iväg på jobbet det var delfinal på Sikta mot stjärnorna på Torget i Renforsskolan, dom är bara helt underbara så himla duktiga. Vidare till stora finalen från Vindeln går Hendrik och Marie-Louise och det var helt rätt dom var helt underbara.
sedan bilfärden hem efter jobbet, kommer hem Alexander har fått en hemsk hosta. Vi går isäng då får han svårt att andas hostan låter som krupp, vi går ned med honom in på toan sätter på varmvatten så att han ska få andas ånga, men det blir bara svårare för honom att andas jag får panik , Urres astmaspray Urre visar hur han ska göra, jag ringer på sjukvårdsrådgivningen det börjar att lätta för honom fyfaan vad hemskt detta är.

Sjuksköterskan jag pratar med ringet till en läkare som ordinerar vad vi kan ge honom i natt, och om vi tycker att det blir otryggt så är det ju bara att åka in men det lättar och vi går i säng igen men man har inte sovit så många minuter i natt, han hosta hela tiden nu strax före sex så vaknar han i natt så kände jag att nu har han fått hög feber också jag har precis tempat han 38,5 så frågan är om det är influensan det har gått så fort, jag ska ta och ringa på vårdcentralen kl 08, och se om vi får komma in.

Nej nu har jag skrivit av mig och nu ska jag fixa frukost, vi hörs/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.