En underbar jul

Ja nu är julen snart över, men vilken trevlig jul vi haft. Vi tog husvagnen med och drog hem till Örträsk där vi firade jul med min mor och far och min storebror Pierre och hans familj. Barnen var helt fantastiska dom bråkade nästan ingenting, det som var tråkigt var att Leo var sjuk han hade hög feber så han sov en hel del.

På Julafton vid 14 tiden kom tomten det gick bara bra men Frida var blyg, men efter x antal julklappar så blev hon tuffare och tuffare. Brnen blev glada över sina julklappar och dom fick en hel del. Jag fick en damsugare (hade önskat mig en), vitlökshack,dassbok,glasboll,samt kort på Brorsans killar Leo och Lowe.
Jag ids ej skriv vad barnen fick för då tar det aldrig slut.

Juldagen hade vi släktträff på pappas sida, och det var supertrevligt. Det vara bara synd att kusin Jenny med familjinte kunde komma dom låg i magsjuka. Sen kom inte Pelles heller Pelle hade feber, men vi andra som var där hade jättetrevligt vi hade lånat gamm skolan i Örträsk som numera är en förskola så tror ni ungarna hade det roligt, hela gympasalen att busa i och cykla hänga i ringarna klättre i repstegen med mera.

Jag fick en jättefin tavla av min faster Birgitta som hon målat superfin. Vi började ge oss av strax efter 18 tiden vi skulle ju ha med husvagnen hem. Bilresan hem gick bara bra sedan in med alla saker och packa upp.

Blev bjudna på fika i stugan hos AnnaMaria och Mats. Vi ska byta paket med dom i dag ja jag är nog inte med för vi i revyn ska ju träffas vid 12 så nu kör vi igång igen efter några dagars ledighet. I dag är det bara vi i aktörgruppen men i morgon då kommer musikerna samt ljud och ljus.

Jag hoppas att jag har fixat alla kläder nu, ja jag får se i dag. Ha det så hörs vi /
God fortsättning på julen Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.