Jag har skrattat i kväll så jag nästan kissade på mig.

Ja i dag har jag städat lite här hemma tagit kylen bla. Sedan var jag och barnen ute en stund vacker väder. Alexander är bara så himla duktig på att åka skidor man blir så snopen han är ju bara 4 år.

Åkte efter middan på Revyträning och det var kaos i kväll jag tror vi alla tappade manus men jissa om vi skrattat jag det var länge sedan jag skrattat så himla mycke. Har precis kommit hem måste bara ta en nattmacka är hungrig sedan är det svårt att varva ned efter att man hållit i gång sedan strax före 06:00.

I morgon är sista träningen sedan på nyårsafton har vi genrepet oj oj vad spännande detta ska bli nu börjar man känna fjärilarna i magen.
Sov gott vi hörs / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.