Premiären avklarad

Varför är jag så himla lät rörd?
Först så måste jag berätta att det gick jättebra, allt flöt på bra men tror ni jag var nå nervös det var helt sjukt framförallt i och med att en person som jag skulle försöka likna satt i lokalen det var hur pirrigt som helst. Man vill ju att den personen sak bli glad och skratta inte bli upprörd utan ta det på ett bra sätt och det gjorde denna person så det känns kanon nu på morgonen dan efter.

Min mamma satt i plubliken igår och hon är lätt rörd så jag vet att om jag ser på henne och hon gråter så då börjar jag också. Och mycke riktigt inför finalsången ser jag hur hon kommer längre ner i salongen och jag tappar kontrollen totalt, tårarna började rinna rösten svajade, men det är ju tur att vi alla sjunger så det var ingen som hörde detta förutom Crister kanske.
Sedan kom min söta lilla mamma med en bukett med tulpaner tack mamma.

Jag måste bara säga att från total kaos som jag upplevde det för några dagar sedan till ett proffsigt gäng som har total koll, jag är så imponerad.
Tack snälla att jag får vara med i GARV och uppleva detta.

Nej nu ska jag fixa lite frukost åt mig och barnen Urban jobbar. Vi hörs/ Louise

2 kommentarer

  1. Gunnar

    Hej Louise
    Upptäckte din blogg först nu. Kul att premiären gick bra! Nu är det bara att njuta och ha kul och spela arschlet av publiken! Hälsa alla!
    Regissören

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.