Då var det roliga slut.

Ja nu är det över för denna gång, men vilken underbar resa det varit. I Lördags hade vi vår sista föreställning med lite bus förståss. I snövits paket fanns det förutom aktiebeskedet två små spindlar men jag klarade det bra.
Ja det var en bra förseställning med bra publik, sedan efter föreställningen fick jag 10 röda rosor av Urban han är underbar. Vid 20:00 kom Pipen och hämtade oss för avfärd ner på Hotellet där vi åt en god middag. Vid 22 bar det tillbaka till Forum för fest och vilken fest det blev det är länge sedan jag hade det så roligt alla var på toppenhumör och vi hade hur roligt som helst.
Alla olika grupper hade gjort ett uppträdande oj jissus vad jag fick skratta nej det var bara hur kul som helst.

Söndag träffades vi kl 12 och började städa och det gick jättebra kl 15 åt vi en god middag jag och Urban for hem efter det då var det kvar att skura golvet i stora salen och Caffet.

Barnen blev glada när vi kom hem vi satt och myste i soffan och läste bok i sängen, trött trött så strax före 20:00 gick vi isäng så himla skönt.

Igår var jag oh jobbade på Solhaga jag hade fått med mig kakor som var över efter revyn som jag delade ut på alla avd dom blev glada. Många tackade även för en bra revy.

Barnen vaknade kl 05 i morse det är inte roligt men bara att gå upp försökte dra på det men det var inte dom intresserad av, jag jobbar i kväll vet ej vars än men det visar sig nog snart.

Jag ska försöka fixa lite kort från revyn och lägga ut senare. Tack alla för alla fina ord och stöttning under revytiden. Kram Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.