Innedag med mys.

Ja idag har vi bara myst, för 5 år sedan höll jag och Urban på med Ivf behandling (provrörsbefruktning). Vi hade gjort 2 misslyckade försök ett år innan och nu skulle vi göra försök nr 3. Med stor behandling nr 2 , jag var på den tiden ofta ute och läste på en hemsida om ofrivillig barnlöshet och såg där att UR sökte ett par som skulle gå igenom detta.
Jag frågade Urban om det var ok att jag anmälde oss och det var det. Repotaget skulle vara med i UR:s ’Om Barn’. Dagen efter att jag lämnat in vårt intresse hörde Teddy Blomberg av sig, och vi fick en jättebra relation på en gång och sagt och gjort dom skulle följa oss i vårt försök att bli gravid.

Vi hade en kamera hemme under denna period och spelade in olika saker som vi var med om under tiden, när jag var ledsen, arg (biverkningar på medicinen).
Men när det var dags för att plocka ut äggen så kom dom Teddy,Lill och en ljudkille.
Dom följde oss i tre dagar, på nus ja Urban på jobbet mig till frissan.

Det hela slutade i alla fall oerhört lyckligt vi blev gravid och ca 9 mån senare så kom världens finaste kille Alexander även då kom dom och hälsade på han var då 10 dagar. Detta blev det tre avsnitt av i UR:s Om Barn. Och vi har idag suttit heela familjen och tittat på filmerna jag gråter varje gång och nu var det ett bra tag sedan jag såg det så det var mysigt.
Frida satte vi in senare men även hon är gjord för 5 år sedan och har då legat nerfryst tills vi valde att försöka med att bli gravid igen och det gick bra även den gången, jag vi har haft en enorm tur som fått två underbara barn.

Nu i kväll så började Alexander att klaga på att han hade ont i magen vid 18 tiden kräktes han så nu är det bara jag och Urban kvar. Hoppas vi klarar oss.
Ha en bra kväll/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.