Grattis världens bästa pappa, morfar. Vi älskar dig

Först vill jag gratta min pappa idag han fyller 65år så nu är han en glad pentionär.
Vi uppvaktade pappa nu i helgen när vi var hemma, det är svårt med paket så det blev lottor för hela slanten. Men tyvärr så blev det inte någon storvinst.

Vi hade jättetrevligt på Puben i Örträsk, bra med folk och David bra som vanligt. En gammal klasskompis från grannbyn kom det var jättekul för det var ett tag sedan sist som vi träffades.
Men vad trött jag var på söndag Alexander började 05:00 deet är inte roligt då så han fick igång lillasyster också men då gick morfar upp. Sov till 08:00 tiden för lite så jag somnade en stund på soffan. Vi for hem efter Fridas sovstund, köpte pizza till middag.
Sedan gick jag i säng strax före 20:00.

Har nu jobbat Mån, Tis skulle egentligen vara ledig idag men vi har personalmöte och jag var ej sist så då blir det en resa till Vindeln idag också.

Igår kväll så kom Anna och Tomas förbi kul det var länge sedan sist, å Anna är så fin i sin stora mage nu har hon bara drygt tre veckor kvar. Det syns att hon har mycke sammandragningar och förvärkar hoppas att dom inte behöver vänta så länge till innan bäbisen kommer.

Vi hörs / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.