Idag får vi hem lillan.

Ja nu sitter jag här nere i köket alldeles själv en söndagmorgon, tystnaden är skön men nu saknar men lillans – mamma sovit länge nu. eller – jag blir galen.
Men snart ska vi hemta henne i Vindeln mamma och pappa kommer dit med henne och sen blir det badhuset.

Var ju till Umeå i går, handlade lite på Coop Ersboda. Och där träffade vi Fredrick, Viktoria och Elias det var kul det är så länge medan varven man träffas.
Vad konstigt livet blir när man träffar den rätte och bildar familj, vänner som man umgåtts med varje dag som Fredrick vi var jämt ilag. Men nu hörs vi någon gång ibland bara det som är skönt är att man har aldrig dåligt samvete för man vet vart man har varandra.
Men tankarna går till den unga tiden och vår vän Urban som inte finns kvar hos oss längre. Saknade efter honom är svår, ju mer tiden går så ju mer intensiv längtan efter honom är det, har så mycket jag skulle vilja säga honom.
Nej nog om detta deppiga, vi hade jättetrevligt hos Ranereds åt god mat och tittade på melodifestivalen.
Vad tyckte ni om ’Alla’ bidrag 7 tror jag, hon som sjöng på Grekiska är vi inte i sverige jag har nog svårt med att dom ändrade att man fick sjunga på Engelska vi kommer ju från sverige och ska visa det eller?

Nej nu ska jag ta en kopp god kaffe och spela lite spel på datorn ha en bra dag/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.