Lämmen

Lånad bild från nätet

ja oj vad jag är lämmen idag, jag och Frida skulle igår vara duktiga och köra upp lite skidspår. Den första slingan var jag smart nog att först köra med skotern och sedan ta med sladden en gång.
Den andra rundan som är betydligt längre då tog jag sladden på en gång MEN det skulle jag inte ha gjort vi körde fast och ordentligt. Jag kämpade och försökte lyfta den på sidan där jag försökt trampa men det är ju en hel del pudersnö i år så det gick ej bra.

Så jag försökte övertala min tjuriga 2 1/5 åring att vi var tvungna att lämna skoter och gå hem, men det ville inte hon. Så jag fick bära då kom Farmor och Alexander på skidor farmor försökte ta henne på ryggen men hon kunnde inte hålla i sig så dom fortsatte hem efter farfar och skidpulka. Men för oss var det bara att gå bitvis sjönk jag ner till midjan i snön med en tjurig dotter på axlarna, när vi bara hade en liten bit kvar kom farmor ( tack och lov och Frida fick åka pulkan sista biten hem) men jag fortsatte min väg hem. Pulsen var hög när jag kom hem men jag fick mig ett ordentligt träningspasss ( det skadar inte).

Sedan ringde jag och bjöd Fam Lindmarks på Bruna bönor m fläsk och korv barnen fick makaroner. Semlor blev det inga jag tycker själv ej om det så Urban hade köpt och fikat det under dagen och Anna hade också ätit en.

Idag har jag jobbat tilll kl 13.00 skönt nu när det är så fint väder, håller nu på med middan spagetti och köttfärsås.
Ha en bra dag så hörs vi / Louise

4 kommentarer

 1. Anna

  Ja du ,jag vet hur det är när man ska försöka va duktig men allt vill inte som en själv vill…. o tänka sig att barnen sammarbetar för en gångs skull- nej då…. men som sagt, det kanske var något possetivt me det hela 🙂 träningsvärken…. hihi…
  ha en bra kväll…. magen är lugnare än i går, så hoppas den vilar upp sig o gör en riktig ansträngning snart… kram kram

 2. ACE.

  Jag blev då svettig bara av att läsa om ”Djupsnöäventyret” MEN måste tillägga att jag fick ett hysteriskt skrattanfall också! Livet på landet, liksom..

 3. Sofia

  Hej!
  Du måste nog bli snabbare på att uppdatera din blogg, ryktet om din ”djupdykning” nådde Botsmark tidigt:-)
  På tal om ”lämmen”, så kommer nog jag att vara det imorgon. Vi har varit och åkt slalom i Bugerget idag.
  Hälsa de dina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.