Inköp av nytt köksbord samt fyra nya stolar.

Jag är på jakt efter ett liknande sådant skåp att ha i köket har något ett till salu så hör av er.

I går var vi lediga hela familjen men vädret var ju inte så roligt så jag sa ska vi åka till Umeå och gå och titta på ett nytt köksbord. Urban tyckte det lät som en bra ide så sagt och gjort vid 10 tiden drog vi. Vi hittade ett nytt bord samt 4 stolar på Mio det var inte direkt vad jag ville ha men nu har vi varit runt överallt och det jag vill ha finns ej men detta var jättefint. Ett ovalt vitt med ilägskiva samt modernt jag hoppas att det blir bra när vi får hem det längtar skulle vilja ha det nu på en gång.

Sedan tittade vi på något till Lille Elias och det var inte lätt, var på 4 olika affärer innan jag hittade något som jag tyckte om men vi hade ju inte bråttom så det gick ju bra. Vi for även på återvinningen och där hittade vi en SPARK så bra vi som ska på sparkfest snart.

Ja och sedan for vi och tittade på nya byxor åt Urban och han köpte två par ett svarta och ett par blåa men jisses så dyra dom är 900kr paret men dom håller ju ett tag och det är ju inte så ofta han handlar kläder. Jag hittade en röd vårjacka.

Idag har jag jobbat Alexander har fått vara på badhuset med Kulan dom åkte buss dit tror ni jag hämtade en superlycklig kille, det är underbart att personalen gör sådana saker med barnen tack så mycket.
Mår si så där är frysen ikväll jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Så nu ska jag snart ta och gå i säng så kanske jag mår bättre i morgon då jobbar jag också.
Vi hörs Louise

2 kommentarer

  1. ULF ERICSON

    HAR DU KOLLAT MED BERTIL I HJUKEN HAN HAR DET MESTA.
    DET VAR JU JÄTTE FINT DE DÄR SYND MAN HAR JU INTE 2,80 I TAKHÖJD
    BINGOLOTTOUFFE

  2. Anna

    Kul me nytt köksbord… det är så kul att få nått nytt nån gång 🙂
    så kräsen är faktiskt inte lill killen att ni behövt ränna på flera affärer 🙂
    ha en bra dag … kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.