Ny dag med jobb

Ja då var det onsdag, jag jobbar kväll så snart ska jag köra barnen på förskolan. Det är
-8,5 och snöar samt blåser inte roligt väder men med lite tur så lättar det upp.
Känner mig nöjd över gårdagens röjning, nu skulle man bara ta resten av huset. Jaja det finns kvar jag tror inte att någon kommer och fixar det har inte sätt till hustomten än han tycker kanske att jag är snål.

Ja igår kväll så blev det lugnt hann ej ringa Lillan hon hann före, sedan blev det Mästarnas mästare och det är så kul att både Malin M och Pär E är kvar två från västerbotten det är bra. Jag har min favorit Pär, det är ett trevligt program.

Ha det vi hörs/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.