Stadsresan blev en stor besvikelse.

Vi skulle ju till Umeå för att köpa stolar på Coop, vi for dit tror ni att dom hade några stolar kvar nej nej tyvärr jag blir galen på dessa erbjudanden dom bara luras så att man far dit och handlar annat onödigt men ack vad dom bedrog sig vi handlade inte något annat onödigt.

Men vi köpte i alla fall köksgolvet på Krauta och nya handtag till köksluckorna. Barnen var inte heller på humör Frida var grinig hela tiden men det är klart stiger man upp före 05.00 så blir man trött.
Sedan for vi hem började fixa i köket, skruvade fast dom nya handtagen men först så blev det en ordentlig rengöring av luckorna och det behövdes. Vad lite gör mycket vi ska även byta ut bänkskivorna men den har vi inte köpt än vår bänkskiva är så tjock 38mm och det var inte dom vi kollade på.

Sedan började vi med golvet drog bort lister samt den gamla hämska korkmattan gud så skönt det känndes den var hämsk. Ja det var vår Fredag hoppas ni också hade det bra.

Vaknade vid 5 i morse av Frida och med en nackspärra som inte är att leka med men så kan det vara Urban har sovmorgon men sedan ska vi nog ta i med hårdhanskarna i köket och kl 15.00 ska vi vara på Asplia på kalas det ska bli roligt.
Ha en bra dag så hörs vi./ Louise
ps. åker i morgon bitti till östersund så jag kommer inte att blogga på ett tag nu men på återseende.ds

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.