En lugn valborg med god mat.

Ja igår for vi till umstan och hämtade kaklet och klinker som vi ska ha i badrummet uppe. Jag det kostar att ligga på topp men men så är livet pengarna ska rulla.

Inköp av gympaskor till barnen samt stövlar till Frida jag hittade ej några skor utan jag går fortfarande i vinterskor, ja jag ska besöka skoaffärn i Vindeln i morgon där brukar jag alltid hitta skor. Sedan köpte vi en present åt sandra Alexander ska dit på 5 årskalas på söndag.

Hem och tömma bilen, sedan till Kvarnbrånet på underbart god middag grillat mums, och vidare därifrån till Hällnäs för att se majbrasan. Det var mycke folk trevligt barnen lekte så bra, man fick surra av sig en stund. Vi började bege oss hem vid 21.

Barnen sov längre i morse jippi. Jag ska på möte om Norrlidens byaförening nu kl 12.00 sedan jobba, jag jobbar i helgen.

Ha det bra så hörs vi / Louise

En kommentar

  1. Lucas

    Man skulle anmäla sig till nån Annelie hmm har ej kvar mobilnumret det är iaf nästa lördag 9/5..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.