Vilken dag!!!!!

Ja barnen sov riktigt länge i morse, vid 6 tiden vaknade dom. Sedan ner fixa frukost på med kläder barnen ville gå till bagarstugan farfars skulle baka tunnbröd och mjukkaka. Jag skulle ringa lite samtal först så jag gick dit en stund senare, barnen hade hjälpt till lite med det är svårt med tunnbröd det ska vara så tunt det är lättare att baka mjukkaka.

Efter en stund gick vi hem och på med mera kläder för utelek, jag tvättade bilen och det behövdes men det gör det jämt när man bor som vi.

Sedan i en stund vi började frysa, då klagade Alexander på att han hade ont i magen jag tittade och klämde men såg ej något efter ett tag började han grina. Det gick som i intervaller efter en timme så tog Dr Louise fram stora familjeboken så att jag skulle kunna ställa en diagnos men det var ej lätt så jag valde ett bättre altenativ ringde sjukvårdsrådgivningen, där kopplade dom mig till akuttelefonen på vårdcentralen och sedna blev det att åka ner till vindeln.
Frida fick vara med farfars i bagarstugen, och då hade han rejält ont grinade mycket.
På väg i bilen lugnade det ned sig något, skönt men men vi far dit i alla fall.

Fick träffa en bra doktor tog lite prover det gick jättebra tack vara Eva som var så himla bra och lekte bort det obehagliga i detta. Efter att proverna tagits så hoppade Alexander ned från mitt knä och vips så låg han raklång på golvet lillkillen svimmade. Men som tur var gick det bra.

Proverna var ok men man såg att han hade förhögda vitablodkroppar i urinet så dom skickade det på odling. Annars så sa han att ibland efter en förkylning så kan körtlarna bli lite förstorade och att det förmodligen var det han kände. Ja så det gick ju bra till slut vi svängde förbi på ica och handlade lite och sedan hem.

Nu mår han bra har ej ont längre, konstigt hur det kan bli. Dom små har precis duschat och sitter nu och ser på bolibompa.
Ja ha det så höres vi/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.