En underbar dag på Iksu spa.

Louise HägglundMina jobbar kompisar Linda Eva Lena Anette Britta AnnCharlotte Kristina Ritha Ulrika

Ja ni har vi firat min härliga arbetskompis Ann-Charlotte, hon fyller 50 år om några månader men hon har tagit tjänstledigt då så därför så tog vi henne redan nu.

Vi for på Daxverket och hämtade henne, sedan drog vi till Umeå på Iksu spa vilket underbart ställe har ni aldrig varit där så gör det det är helt fantastiskt.
Jag unnade mig dessutom behandling som var jätteskön, vi hade med eget fika som vi fikade. 50 åringen fick också gå på behandling massage med varma stenar.

Vissa var och styrekträna andra låg och njöt av lugnet vi var även ett gäng som var med på vattengympa. Ja en trevlig dag. 10 st var vi. Sedan hade en jobbarkompis fixat en lokal uppe på umedalen och då åkte vi dit och åt Italienskplanka gott. Surra ja ni vet ju hur 10 glada tjejer kan låta. Sedan drog vi ner på Lottas vi for hem vid 23 tiden oj oj vad trött jag var innan vi var hemma.

Idag ska vi hu på Loppis i Hällnäs så nu måste jag göra det sista rycket. Hoppas ni kommer och fynda lite. Ha en bra dag Louise

En kommentar

  1. Lucas

    Tycks ni ha haft! Vilken otur att ni inte hade nån manlig arbetskamrat för då kanske han hade kunnat hejda ert tjejsnack LITE! Kul att ses på loppisen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.