Loppis på Norrliden gratis hoppborg till barnen

ja nu var det ett tag sedan jag skrev igen, jag och barnen har varit i Örträsk i några dagar. Var och hälsade på några kompisar som har reparerat huset och flyttat in i hans hemställe och det var ett tag sedan, så det var på tiden att jag for dit och hälsade på dom hade fått det jättefint. Och nu blev det preliminärt bokat att vi ska träffas där på midsommardagen och sedan gå ner på dansen .

Urban är ju i Stockholm dom såg på Bruce S igår, och lillan är kvar i Örträsk så det är bara jag och lilleman. Och vi ska på loppis idag på Norrliden 11-15. Det finns fika samt hoppborg till barnen. Så alla är varmt välkommna.

Ha det bra vi hörs / Louise

En kommentar

  1. Lucas

    Cyklade till och från Vindeln! Men jag belönade mig med en salamirulle på Norrsken!
    Ont i baken i morgon . ja-a det kan det ju bli.. Ha en bra kväll du med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.