Semester och föräldraledig till den 17 augusti

Ja jag har blivit dålig på att blogga, men så är livet. Nu har jag gått på semester och vilket väder det blev. +25 lagom med blåst ja det är skönt. Idag har jag fyllt bassängen till barnen så att dom kan bada och det har dom gjort själv sittande med en god kopp kaffe i solstol, lyssnande på bok ja det är semester.

Sedan har jag flyttat ut kökssoffan på bron och det blev så mycket bättre i köket utan den, men vi får se vad min man säger om detta han ville ej det för vi har bara 4 st köksstolar så får vi besök så men vad då pengarna ska ju rulla vi har ju just fått lön nej skämt och sido så har vi ju fler stolar uppe så nog ordnar det sig.

Baren leker just nu i sandlådan, och jag skall börja med lunchen Urban ringde och funderade om vi skulle ta husvagnen till Lycksele det är folkrace där ikväll och i morgon ja man får se hur det blir.
Ha det bra. / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.