Nu är badrummet klart.

Louise HägglundLillan

Ja så gått som väntar bara på elektriken. Jag och Urban bar in badkaret igår och skruvade upp badrumsskåpet. Jag vill till stan nu och handla lite saker dit toapappershållare, tvättkorg mm.
Men då kommer nästa grej vår kyl har lagt av så nu måste vi invistera i en ny kyl nu i semestertiden jag men så är det får se sedan vad mer som går sönder det brukar ju vilja bli flera saker samtidigt. Fy vad tråkigt det är med sådana utgifter.

Annars är allt bra, var lite hängig efter stelkrampssprutan men nu känns det bara bra, men man börjar känna sig mosig i denne värmen. Alexander åker lastbil med Urban idag vi får se om jag far och hämtar honom på ett tag beroende på hur varmt det blir idag. Så jg och lillan har myst på morgonen hon är en riktigt mysprick som vill mysa Alexander är ej så förtjust i det.

Morfars kommer idag han skall hjälpa oss med listningen här nere i hallen det är nog bara 2 år sedan det blev klart för övrigt ja så fungerar renovering för oss, efter ett tag så ser man det inte men det ska bli skönt att få upp listerna. Får se om vi kanske drar en sväng till Vindeln fika på Cafe Mjölnarn och titta på konst i kvarn. Ha det / Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.