Petter, kommer Jimmie åka ned igen?

Ja vi minns alla hur det var i början av pandemin i mars 2020. Jimmie Åkesson(SD) ignorerade varningarna om att ett farligt virus var i omlopp för att åka ned till Grekland och den turkiska gränsen. Väl där delade han ut flygblad till syriska flyktingar med budskapet ”Sverige är fullt – kom inte hit”

Nu är det 2022.

Mellan 5-10 miljoner Ukrainska flyktingar beräknas kunna nå Europa. De flyr undan ett anfallskrig som en rysk diktator startat mot dem och som håller på avskaffa demokratin i ett land som ligger lika nära oss som Frankrike.

Nu är frågan. Kommer Jimmie Åkesson(SD) nu åka ned till Lviv med nya flygblad med texten att Sverige är fullt.

Petter Nilsson, SD i länet. är Sverige fullt eller inte? Tänker ni försöka stoppa de ukrainska flyktingarna vid gränsen med nya flygbladsutdelningar?

3 kommentarer

 1. Pingback: Sjuklövern har urholkat Sveriges möjligheter att trygga Ukrainas asylsökanden, Andreas | Petter Nilsson(SD)

 2. Arbetare

  Självklart är det skillnad mellan hur man ska bemöta kvinnor och barn som flytt från krig i närområdet jämfört med unga arga män av oklar härkomst och identitet som tagit sig genom hela det fredliga Europa för att komma till det lilla landet allra längst bort som har högst socialbidrag och mesigast rättssystem .

  Att säga något annat är intellektuell ohederlighet .

  • Andreas Lundgren (inläggsförfattare)

   Syriens flyktingar bestod också av kvinnor och barn. Men då var det tydligen fullt för Åkesson. Antingen står man upp för asylrätten eller så gör man det inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se