Nya sabotageförsök från Jomshof av NATO-ansökan

Så var det då dags för nästa försök från Richard Jomshof(SD) att skjuta den svenska NATO-ansökan i sank. Denna gång vill justitieutskottets ordförande berätta att det inte finns fungerande muslimska länder och han vill förbjuda symboler för islam.

Detta utspel kommer någon vecka efter att SÄPO deklarerat att terrorhotnivån ligger kvar på en 4. Och samtidigt som regeringen deklarerar att det kan bli krig i Sverige. Det är mot den bakgrunden Jomshofs försök att underminera NATO-ansökan måste ses.

Richard Jomshof har gång på gång visat att han är ytterst olämplig som justitieutskottets ordförande. Det handlar inte om hans personliga åsikter utan om att han i sin roll utsätter svenskar för säkerhetsrisker. Jomshof bör själv dra slutsatser av detta och avgå.

 

9 kommentarer

 1. Basic Rules

  Hur var det egentligen, ni bytte sida helt tvärt utan demokratisk förankring inom SAP, berodde det på att SD hann före med Natoanslutning.!
  Och ni fegade ur .
  Både ni och SD har uppträtt svekfulla i🤡.

   • Basic Rules

    Definition:
    Grannland, om två länder ligger vid sidan om varandra är de grannländer. Vanligen avses länder som gränsar till det egna landet. Sverige betraktar ofta Tyskland, Polen och de baltiska staterna som grannländer, trots att internationellt vatten skiljer länderna åt.

    För att göra det mer begripligt; Om du bor i centrala stan, har du då grannar i Röbäck ?

    • Andreas Lundgren (inläggsförfattare)

     Har lite svårt att hänga med i vilket avseende du menar, men i sak har du en poäng i hur man benämner grannländer.

 2. Björn

  Den dag då vi har Natotrupper på Svensk mark och en fortsatt krigshetsande Biden som styr i Usa ,då kommer vi att vara ett intressant byte för Ryssen.
  Behöver jag tillägga att jag är Natomotståndare?

 3. Pingback: Fler agerar mot Jomshofs hat mot muslimer | ANDREAS LUNDGREN(S), ordförande Individ- och familjenämnden

 4. Arbetare

  Varför inte fråga alla de hundratusentals som flyttat hit från muslimsk terror i deras hemländer vad de tycker om att samma (S)harialagar så sakteliga införs även här ?

  S har ju bevisligen riksdagsmän som deltar i konferenser med terrorklassade organisationer och ses krama om företrädare för bland annat Hamas , borde inte detta anses vara ett större säkerhetshot mot vårt land än att Jomshof talar klarspråk om tillståndet i världen ?

  Om du tycker han har fel i sak så får du gärna berätta hur många muslimska länder det finns där kvinnor har samma rättigheter som män , judar yazider eller kristna slipper förföljelser och HBTQ-folk kan vistas utomhus utan risk för livet ……

  • Andreas Lundgren (inläggsförfattare)

   Som jag skrev i texten så handlar min kritik om hur han agerar i det ämbete han har, där han gång på gång uppvisar dåligt omdöme som skapar säkerhetsrisker för svenska folket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv
RSS Nytt från vk.se