Maggie Swande, Robertsfors

Fågelfrö

Jag var i stugan i går och stängde av värmen, kolla att det inte var vatten i källaren upp till tröskeln, att elementen inte läkte och sånt basic. jag gick igenom skafferiet för mössen kan vara bra besvärliga. Jag hittade liten påse fågelfrö som jag tog med mig till Ånäset och kastade ut på gräsmattan.
i morse när jag tittade ut var skator och duvor där och mumsade, jag kände mig som en rasist, jag unnade inte de stora fåglarna fröna, de var till de söta små inte till de stora starka, typiskt tänkte jag de stora med makt och styrka dom tar det dom vill ha och de små får se på. ’det går väl bra att ha en diktator om han är snäll’ är det någon som sagt.
Blir man girig av makt? eller skaffar man sig makt av girighet?
Terrorism kan man utrota lätt! man är snäll. det räcker att vara snäll och det har Bush missat.
Om man ska invadera någon, kan man göra det men sen måste man vara snäll,
om kvinnor ,männ och barn hade fått det bättre skulle dom aldrig gömma eller underhålla terrorister, vi skulle alla bli terrorister om vi fick det nog jävligt i vardagen
skulle vår regering ta ifrån oss Robertsforsbor alla rättigheter ,bensin ,mat och syster Bo så tror jag att älgstuttsarn skull plockas fram och mellanbygdens gerilla bildas.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.