Maggie Swande, Robertsfors

Glömska

Hur glömsk får man vara innan man ställs ut på museum i sprit 14 dagar?
Igår när jag skulle hem hade jag städat ihop en massa budgetberäkningar och löneuppgifter jag tänkte köra i papperstuggen på kommunhuset. Jag packade också i en väska som jag skulle ta hem till min studiecirkel senare på kvällen . Norén ringde och påminde mig att jag slutat för längesedan för han behövde bilen, jag packade ihop allt och for hem glad i hågen.
Han kastade sig i bilen och for till BURK och jag stod hemma med påsen utan väska.
Jag tror jag blir galen!
Funderade över vardandet här i livet medan jag eldade papper i öppna spisen.
Studiecirklar kan man ju improvisera tänkte jag, först måste jag ringa och meddela att jag glömt att hyra rummet och inte hade någon nyckel till lokalen, snabbt fixat, la en påse märken som skulle med i hallen gick ut och hämtade cykeln för att cykla iväg lite snitsigt- punktering! pumpen som legat i vägen hela vintern var nu försvunnen, ryckte lite halvt hysteriskt i alla skåpdörrar jag kom över, men ingen pump, jag kan ju gå över gården till lokalen, sagt och gjort, hej då Pluppevovven och iväg.
Cirkeln blev mycket trelig men påsen med märken låg hemma fånigt leende i hallen när jag kom hem. Hur kan det bli så här och vart är man på väg?

En kommentar

  1. Linn

    jag ville bara säga att det är väldigt intressant och roligt att läsa när du bloggar ,den är väldigt bra din blogg.. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.