Maggie Swande, Robertsfors

oj oj oj

Nu Har Norénpojken det lätt för sig, Jag läste hans Oj oj oj Blogg, Han och Tottevovven tyckte att vi kvinnor yrade omkring på julmorgonen med rullar i håret och var stressade, själv gick han omkring och var fin i skjorta och luktade gott, och såg till att bilen var framkörd.
Jag gick inte alls omkring och funderade vad jag skulle ha på mig, jag la sista handen på julklapparna, slog in dem, packade, bar ner dem och ställde dem strategiskt nära dörren så att Norén skulle se dem när han gick till bilen, Det gjorde han inte.
Jag rörde ihop en sillsallad och en röra till gravlaxen, vi kvinnor kokad 12 ägg och skalade dem. Vi packade sill, ägg, dill, bröd, VB-ost, Lax, en kniv och mer sill i en väska och ställde strategiskt vid dörren, samtidigt som vi sminkade oss och letade hela strumpor, jag såg till att kinesen hade koja, koppel, påsar och jacka med sig, Vi kvinnor städade till i huset så att det skulle vara trevligt att komma tillbaka senare på julkvällen utschasade efter en kväll med Tomte och barnbarn, väl i bilen anade jag oråd, så jag gick in en gång till och hittade tre väskor som Norén missat i packningen. En julklapp till svärmor blev ändå kvarglömd men det gjorde ingenting, Tur att vi hade Norén annars vet vi inte hur det skulle ha slutat med allting denna magiska kväll.

En kommentar

  1. Jörgen

    i era berättelser…

    Jag hoppas i alla fall att ni har haft en bra jul och att ni får ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.