Maggie Swande, Robertsfors

funderingar från sängen.

Nog måste man vara tacksam, för allt som vi har, och se på livet på ett annat sätt, än man ibland ser det, Lördag morgon låg jag och drog mig, i min varma säng, under duntäcket. Jag hörde Norén och Tottevovven pyssla någonstans i huset. Lilla söta Lena sov, På radion P1 började konflikt, Cecilia Uddén sände direkt från Gaza. från ett tak på Marna House i Gaza City tillsammans med andra journalistkollegor. dom berättade om alla hemskheter som vi alla hört om och kontrasten över min varma säng och de sönderbombade husen i Gaza blev enorm. Varför kan inte folk vara snälla mot varandra. Hur kan man kriga i så många år? Vad kan man göra? Att bojkotta varor från Israel känns fjuttigt och icke fungerande. Gaza är världens största utomhusfängelse.
Britta Rådström kommer till oss i Robertsfors den 3dje februari, vi får fråga henne hur dom resonerar i riksdagens korridorer.

Var på Rockkarusell senare på lördagen, där ungdomar spelade det värsta dom kunde även denna lördag. Det var trevligt med ett tjejband ifrån Nordmaling, Crazy bacon. Dom blev nog Robertsforspojkarnas favorit, skulle inte förvåna mig om ett lämmeltåg med friare ringlar söderut vad det lider.

– Lena har försökt få oss att motionera, vi har kutat runt bordet i köket och likt fotbollsspelare kastat oss ömsom på mage och ömsom på ryggen och sen upp igen, fruktansvärt jobbigt! Vi blev tvungna att trösta oss med kladdkaka och ris ála malta med mycket vaniljsås, särskilt Norén, det visade sig att i ett obevakat ögonblick åt han dessutom upp en halv burk nougatkräm, men det förnekar han bestämmt det känns som om denna konditions och viktminskningsdrive kommer att gå åt skogarna. Men vi hejar på henne så att hon inte ska tappa sugen, NEJ; på oss igen Lena! Ge inte upp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.