Maggie Swande, Robertsfors

Badanka

I kväll tisdag kommer Britta Rådström till Gropen för att tala om sitt riksdagsarbete och annat, alla kvinnor som vill höra på är välkommen kl: 18,30
Vi bjuder på fika så kom och prata kvinnofrågor!!!!!

Norén har i helgen rivit fönstret i köket, fönstret mellan köket och gröna rummet som han satte dit för ett tag sen, han höjde, bände och vred och det blev mindre snett än tidigare.

I fredags var vi ensamma och tog lite vin till räkorna, inte alls så mycket för Norén hade ont i nacken, Han har det efter en trafikolycka som vi råkade ut för, för flera år sen. En bil körde rätt in i passagerardörren där jag satt, Norén körde, och fick en nackskada, jag som satt närmast och som åkte därifrån i ambulans jag klarade mig, vissa saker biter inte på häxor.

Vi tog lite vin och hittade på att vi skulle bada. Vi krånglade ner våra stora kroppar i badet. Värmen från vattnet, vinet och de tända ljusen gjorde att hela veckan rullade över oss, tröttheten slog till som en klubba och hade det funnits plats, och tack och lov fanns det inte det, så skulle vi ha drunknat i badet denna kväll.

Lördag ägnades åt kraftsamlingen på Tingshuset. Frågan är om denna dag ger oss kraft eller om den tar kraften av oss alla?

Söndag sken solen så jag höll mig inne, jag fick skäll i går av Aud för att jag inte går ut i friska luften, men jag kan gå ut sen, väder är det ju jämt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.