Maggie Swande, Robertsfors

En resa som räckte hela dagen

I tisdags for jag och Per Lundberg till Lycksele för att göra studiebesök på PULS återvinning, verksamheten där med 49st anställda är helt otrolig och Lena Holmgren är en verklig eldsjäl och gör ett fantastiskt jobb. Tack Lena för att vi fick komma, det var roligt att träffa dig igen.

Efter en snabb lunch körde vi till Vännäs och träffade Per Eriksson och även dom hade en bra verksamhet med bra idéer som vi skulle kunna förverkliga här hemma hos oss.

Det blev en lång dag och vi hade mycket att prata om, så jag var ordentligt hes när jag kom hem, jag hade packat flera cd skivor med Linkin Park och Rammstein om det skulle bli en tryckt stämning i bilen, men dom blev aldrig spelade.

Senare på kvällen åkte jag på kurs i glassmyckestillverkning, vi skar ut små glasbitar, som vi skar oss på, så vi blödde från varje finger, vi klistrade bitarna på varandra med snabbklister. När alla fingrar var ihopklistrade med varandra och vi försökt bända lös dem med pincett, la vi glastornen i en äggkartong för ungsbränning senare, så att de hopklistrade glasbitarna smälter samman och blandas med varandra till glassmycken. Många roliga kombinationer lades och det ska bli roligt att se resultatet.

Norén har farit till Gnosjö med hustomten, varför vet ingen, men tids nog får jag veta, han är ute och far så ofta så jag kan inte hålla reda på honom längre.
Skulle han komma bort skulle jag inte kunna tala om hur han såg ut när han försvann.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.