Maria Lindvall (L) socialliberal politiker

Lyckönskningar och gratulationer!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kronprinsessans och prins Daniels bröllop är en fröjd för själ och hjärta. Kronprinsessan är vacker som en daggdroppe. I Daniels ansikte kan man skönja starka känslor. Förmodligen känner ha sig som den lyckligaste mannen i världen just nu.

Kärleken övervinner allt. Politik och makt får snällt ställa sig i skymundan för kärleken. Kungen och drottningen, kronprinsessan, prinsessan och nu prinsarna som är frukten av vår representativa monarki har visat att de är folket nära och har folkets bästa för ögonen. De är ett med oss och förgyller vår tillvaro med sig själva och genom resultaten av deras representativa arbete och allt det goda för Sverige som de utfört efter noggranna och kloka överväganden.

Brudparet formligen lyser av glädje. Idag kan vi alla, var vi än befinner oss i världen och landet, enkelt följa det vackra bröllopet mellan Victoria och Daniel. Kronprinsessan och vår nye prins strålar av lycka och kärlek. Välden kommer att minnas att det var just dessa två personer som bidrog till att vi i demokratins Sverige förändrade lagar och traditioner samt moderniserade och utvecklade det som behövde ses över från det gamla. Jag tror att Victoria & Daniel har förutsättningar att så småningom bli vårt mest folkkära kungliga par någonsin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.