matteönell

Västerbotten ska bli Mästerbotten

I gruppen Norrland 2.0 så kammade vi nyligen hem 5 nomineringar i Gyllene hjulet. Byråerna Heja!Punkt PR och Halleluja lyckades, återigen, tillsammans med våra modiga kunder, Norrlandsoperan, Balticgruppen och Umeågalan sätta UÅ på den Svenska kommunikationskartan.

Jag ser det som ett fortsatt kvitto på att vårt lilla strävsamma gäng är på väg i rätt riktning. Att det vi gör verkligen skapar effekt för våra kunder, att alla som jobbar hos oss fortsätter utvecklas som experter och att vi verkligen kan hävda oss bland dom absolut bästa i vår bransch. Det är en härlig känsla.

Man blir stolt och glad. För man vet hur mycket svett och tårar (ibland blod) som ligger bakom varje nominering och vad det betyder för individen och arbetsgruppen att få bekräftelse på att man gör ett bra jobb.

Det är så inspirerande att få möjligheten att jobba med människor som brinner för sin expertis, brinner för att våga, brinner för att utmana. Framför allt brinner för att Västerbotten ska bli Mästerbotten.

Det känns!

Läs gärna mer här: Storslam för Umeåkoncern

NorrlandLogo_Svart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.