Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Fredagsaktiviteter i verkligheten

I morse så fick jag kasta mig iväg bra mycket tidigare än vanligt. Jag var också osedvanligt trött och frusen. Nog hade jag velat stanna kvar under täcket en stund till, men Rörmokaren skulle in på The Globe för att fixa fjärrvärmen.
Så på slaget 06.50 öppnade jag dörren till Ungdomarnas vardagsrum eller hus. Tänk vad skönt det är att få komma först och känna ett lugn o en harmoni i dessa lokaler.
Nu fick jag ju en stund längre för mig själv eftersom rörmokaren kom en kvart över sju. Tänk att man blev lurad från kudden i förtid.
Vid 8 kom vår praktiserande hustomte, som dock inte är 212 år som det skrevs i en lokalkonkurrent för någon dag sedan. Vi lade upp ett snabbt dagschema eftersom Tomten, eller Rickard, skulle till stan efter lunch.
Under dagen så var det att planera för ett LAN och Ungdomsfullmäktige som skulle träffas efter 4.
Under hela dagen så hade vi ett drygt 40tal besökare från Jennings. Det känns skönt att dom tycker om The Globe!! Vad hade man fått hitta på annars.
Det är kul att huset börjar bli färdigt eller i alla fall så på pass klart att vi kan ha öppet, men det är lång vär kvar innan vi är färdiga.
Vi 4a så började Ungdomsfullmäktigeledamöterna att strömma in, vi åt lite Billys och Gorbys innan dagens möte sparkade igång. Dom skulle både skriva röstsedel inför nyvalet på Ungdomstinget nästa helg.
Efter mötet så hängde Ronny och Lena kvar och vi diskuterade både demokrati och rättvisa samtidigt som dom berättade om favoriträtter eller icke-favoriträtter.
Jag lämnade The Globe bakom mig vid kvart i 8 på kvällen efter 13 timmar på The Globe. Det var planerat för räkor och brie, men väl hemma så blev det annat att äta istället. Jag avslutade kvällen med att döna av i soffan. Tänk va skön en soffa kan vara!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.