Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Lördag en dag för rekreation och andra bestyr

Det var nästintill smärtsamt att sova ut. Jag vaknade inte förrän vid halv 9 och kände mig som överkörd. Efter en lång och god frukost så enades jag och den goda hustrun oss om att jag skulle dra söderut på en inköpsresa. Det var mat som skulle provianteras både för kvällens Räkfrossa men även material för mitt nya projekt, matbordets expansion.
Jag passade även på att planera ett inköp av nytt trappräcke till The Globe, ett Repräcke. Efter att ha varit på The Globe och fått måtten o kollat upp att LANarna hade det bra så drog jag iväg.
Det som var tänkt att bli tre snabba stopp – OBS, Jula o Willys drog ut på tiden. Det var mycket att se och klämma på. Men jag fick tag på mitt virke till matbordet, repet till trappen på The Globe och den proviant som jag skulle inköpa. Dock med ’smärre’ förändringar och uppdateringar – 1 kasse blev 6 innan jag lastade in och for hemöver. Jag märkte att vintern är i snart antågande eftersom Vägverket har bestämt att vi bara klarar av att köra i 70 mellan Djäkneboda och Bygdeå. Vad kostar det att göra dessa ändringar två gånger per år? Men det räddar säkerligen liv.
På kvällen så kom våra kompisar Ann-Louise o Mikael över på räkfrossa. Vanligtvis är det räkfrossa på fredagar men ibland är inte alltid tiden i klinsch. Det blev en både lång och trevlig kväll som avslutades med det eminenta spelet ’Sverigespelet’. Tänk vad man kan få tänka och fundera!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.