Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Söndag en dag för kontemplation och djupa tankar

Vaknade faktiskt utsövd redan 0700. Låg och vred på mig och funderade på vad dagen skulle bära med sig och vilka mina prioriteringar skulle vara. Efter att ha tänkt dessa djupa tankar en kvart så kom jag på att jag skulle ut och få lite frisk luft tillsammans med den nakne kinesen. Nu när vintern annalkas så vill han ha lite kläder på sig. Vill och vill förresten, inte vill han det men han har med ålderns rätt insett att det inte är fel att drapera sin nakna kropp i lite för honom anpassade kläder.
Dagens raska promenad tog "bara" 30 minuter. Det är mycket frisk luft för en liten naken kines. Men även husse fick rensa lungorna från den sömndrucknes syresatta alveoler. Men jag har lärt mig att gå med öppen mun för ett maximalt syreintag. Frågan är om detta kan vara en av orsakerna till min spolformade kropp??
När jag kom tebaks så var det dags för "på minuten" på P1. Tänk vad man sover gott till P1!!
Var vaken till o från fram till 1050 då började kaffetarmen göra sig påmind. Efter att ha åtgärdat det problemet och även skäljt ner några räksmörgåsar var det dags för mitt staketprojekt. Idag var det toppbrädornas tur. Jag hann en bra bit innan det fantastiska ovädret rullade in. Då fick jag kasta mig i skydd och demontera matsalsbordet, för inneprojektet.
Framåt 20-tiden så var det endast en slipning av bordsytan samt att sätta kantlister kvar. Men dessa bestyr får bestå till imorgonkväll. Under hela arbetets gång så var huskorset närvarande, det var både goda råd, handtag och fysisk styrka som hon ställde upp med.
Nu är det dags att göra kväll och ladda inför en ny hård arbetsvecka, vem vet vad den kommer föra med sig!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.