Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Onsdag Askonsdag, Lilllördag, Piglördag mm mm men mitt i veckanhar det varit idag

En SLITEN morgon. Nog ville jag stanna kvar i sängen och bara kura, men jag visste också att jag skulle försova mig om jag blev där. Det samma gällde kinesen, idag var han mer svårtstartad än vanligt. Men efter en smörgås så var det dags att kasta sig iväg rätt in dagens aktiviteter. Kinesen följde med lätt chockad och väldigt tröt. I alla fall så uppfattar jag honom att vara det på morgonen. Jag och kinesen plockade upp Jozsef, volontären, vid halv 8.

Idag har jag hunnit med:
Morgonmöte med folket på The Globe – hur skulle dagen se ut. Ja inte var det om det skulle vara sol eller inte utan snarare vad som skulle göras inom husets väggar. Vi diskuterade även om vi skulle ge oss in i inredningsbranschen som ett Extreme makover gäng på offentliga ungdomslokaler. Det hade kanske varit något!!

Informationsträff på kommunhuset – förändringar på gång och som facklig företrädare var jag inbjuden för att sitta med i informationen till personalen.

Taket i källaren – hjälpte Rickard och Jozsef med att börja täcka springorna på nytt med större skivor av allehanda modeller och kvaliteter. Men bra blir det!!

For till Umeå med Jozsef, volontären, för att hämta Irene, nyVolontären, vi var även och införskaffade high quality kablar till ny projektorn som skall ha världspremiär på Lördag. Det var ett intressant besök på Kjell & Co

Efter ha intagit en lyxmåltid på en av Umeås bättre restauranger (MAX vid E4an), så plockade vi upp Mormor, eller svärmor, som skulle följa med hem till Ånäset och besöka oss några dagar.

Under de 67 kilometrarna från Umeå till Ånäset så mötte vi minst ett 30tal lastbilar, tänk vad mycket trafik som skulle kunna gå på järnväg som passerar utanför mitt hus vid Osthyvlarna varje dygn. Länge leve idén om Norrbottniabanan. BYGG NU!!!! Det världsekonomiska läget kräver hederliga AK-arbeten

Har precis kommit in från en frisk sängfösare i form av en promenad runt kvarteret med den nakne kinesen. Och där ute i den höga klara luften under stjärnorna slogs jag av att vi bor i ett gemytligt ballad & schlagerland. Det är allt från Spinnrocken via Lapplandspilen vrålar i natten med Monica Thörnell till Paris Hiltons Stars are Blind och Stairways to heaven som man kan känna när vädret var så lyriskt som det var ikväll.

Men nu väntar Blund?. John Blund på ett besök!!!

Visste du att: det i Popular Mechanics 1949 förutsågs att: framtidens datorer mycket väl kan komma att väga mindre än 1,5 ton.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.