Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Fredag en Fri dag eller en Fredens dag eller dom många jobbens dag

En hård morgon att vakna upp till. Trodde det var Lördag och att alarmet på telefonen var felinställt. Och såg fram emot att få sova ett par timmar till. Men säg den glädje som varar för evigt!!! Idag är det dubbla pass som gäller. Vaddå?? Jo jag ska täcka upp på UG i Ånäset ikväll. Detta är en chefs lott att finnas tillgänglig när personalen behöver ha stöd och stöttning samt täcka upp vid personalbrist. Alternativt hade varit att stänga en sådan kväll, men vad skulle brukarna säga och göra om dom inte finge vara på UG en fredag.

Efter en hård dag på The Globe så var det dags att ställa kosan hemåt igen och ladda inför kvällens jobb på UG i Ånäset.
Efter att ha laddat batterierna en stund och inmundligat en härlig fredagsmåltid ( den traditionella som hör fredagar till i vår familj) så var det dags att bege sig till byns största hängställe för målgruppen 13-18 år, UG Arnold. Som vanligt så var det fullt med folk av det yngre slaget där. Det blev en rätt lugn kväll med många besökare. Vi räknade och kom fram till att det var mellan 70-85 unika besökare under kvällen. Det som var roligt att se (och hoppas att det håller i sig) var att det fanns många gymnasieelever bland besökarna.

Strax efter 23 så var jag hemma igen och det var dags för dagens sista exkursion med den nakne kinesen. Den nakne kinesen och jag har en spännande relation. Han tycker ohämmat om mig, speciellt när han anser att det är hög tid att spela boll. Eller när det är dags att få sig något till livs och för att inte glömma alla dessa intressanta exkursioner i både närområde (kvarteret runt) och mer avlägsna platser (t.ex. Galgbacken, Montébanan mm på hemmaplan)
Men imorse ville han inte gå på tur, utan han låg förnöjt kvar när Husse o Matte hasta iväg till jobbet. Han kunde ju liks gå ut med Mormor när hon vaknade några timmar senare. Herregud en så gottegris han är, vår nakne kines!!

Visste du att – Det amerikanska kondommärket Ramses har döpts efter den Egyptiske Faraonen Ramses II som var far till 160 barn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.