Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Fredag – en något lugnare dag tack vare dagen före

Vaknade i god tid, dvs före klockan och for till Robertsfors vid 0700. Nog var jag lite sliten efter att ha åkt 150 mil på två dagar, men eftersom jag fortfarande är UNG och STARK så är det bara att visa ett Stomatolleende och kasta sig handlöst ur snarkofagen.
Var tvungen att ordna några saker innan jag skulle tillbaka till Ånäset för att jobba på A-net. Innan jag gick över på A-net så tog jag o kinesen ett välbehövligt besök efter hans memory lane (våran vanliga morgonrunda). På kontoret ägnade vi en stor del av dagen till att städa, stöka och möblera om. Det blev ett bra resultat.
På kvällen så kom Gaia, ett av barnbarnen. Hon blev körd av Farbror Macke. Macke försökte sig på att tygla kinesen utifrån samma maner som hundpsykologen från Kalifornien.

Efter middagen så for jag runt på en fritidsgårdsodyssé för att se hur det stod till där ute. Det visade sig att det finns mycket finare ungdomar i kommunen än vad många förtjänar.
Det är kul att göra nedslag i verkligheten med jämna mellanrum och man känner att det skulle man ägna mer tid åt. Denna dagen så var det något mindre folk än vanligt i Robertsfors och Ånäset, men man var nöjda trots allt. Och det är kul att se att det kommer mer och mer besökare till alla gårdarna. En annan sak som jag tycker är fantastiskt roligt är att man inte bara håller sig till "sin" gård utan att man besöker dom andra gårdarna också.

Jag anlände tillbaka till residenset strax efter slaget 2300. Då var det dags att kasta sig framför TVn en stund innan Kudden och John Blund kallade på mig.

Visste DU att – Genomsnittsåldern i General Motors styrelse är lägre än genomsnittsåldern i Rolling Stones

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.