Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Lördag – En dag med många aktiviteter och vissa av dem rent fysiska

Vaknade faktiskt inte alls tidigt. Fick ligga helt ostörd och sova tills jag vaknade 0900. Kinesen tyckte att jag skulle följa med ut och köra lite Carpe Diem. Så det var bara att hoppa i trekkingskorna och en varm jacka och ta rygg på kinesen. Han sprang ystert gatorna fram och tillbaka. Han luktade som om han aldrig känt dessa spännande dofter tidigare. Men inte nog med det, han levererade också till allas stora glädje.
Efter denna stärkande promenad med vidöppen mun och ett hyfsat högt tempo så var det dags för frukost. Efter att ha inmundligat lite näringsriktig och oriktg mat så var det dags att koppla på släpet på den FartGladaGrodan. Jag, Huskorset och BarnBarnet placerade oss bakom säkerhetsbältena och styrde kosan söderut efter gamla RiksTretton på väg till Åkulla. Där lastade vi på en gammal hästvagn till Svägerskan. Vi blev inbjudna på kaffe och en underbar äpplekaka hos säljarna. Det var ett väldigt trevligt möte med nya människor. Tack för det !!
Efter att vi anlänt tillbaka till residenset så begav sig Huskorset och Barnbarnet till syrummet för att låta skapandets flitiga lampa lysa över dom. Själv så packade jag ner datorn i lillväskan och for åt Robertsfors för att arbeta lite. Efter att ha gjort ett par timmar så kändes det i magen att det var dags för en middag. Jag passerade det lokala "varuhuset" och införskaffade delar av det som vi skulle ha som middag. När klockan var runt halv nio så var det dags att äta middag. Efter middagen så var det bara att ta det lugnt och sitta som en fågelholk framför TVn, dvs jag somnade och sov så gott både till kärlek, action och naturprogram.

Visste DU att – På Al Capones visitkort stod det att han sålde begagnade möbler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.