Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Söndag – Det var några dagar sen sist men jag kör ingen resume. Men jag ska däremot försöka Blogga varje dag.

Igår så var vi på kalas men inte vilket kalas som helst utan en hederlig 40års fest med glada människor, god mat och dryck. Huskorset intog scenen och berättade historier till stor glädje och Karaoke maskinen gick varm, tänk vad många det är som har missat IDOL uttagningen i år. Tack familjen ÅkerströmWidman för en fantastiskt trevlig kväll, den skulle jag inte vilja ha ogjord.
Men som ett brev på posten så kom huvud och nackvärk men inte pga Pastor Ågren, denne välkände kopparslagare, utan pga Whiplashen.
Detta gjorde att Jag o Kinesen var ute för en bensträckare redan före 0800, vintertid, idag på morgonen. Vi fick sträcka ut och ta långa steg runt kvarteret. Den lille Kinesen fegade ur och ville bara gå den lilla rundan men jag var stark så vi tog den långa och det tog 40 minuter.
Ikväll så kommer den skönsjungande Helena hem för ett par dagar på landsbygden och ladda batterierna.

Här kommer några tips till er som behöver om hur man tar hand om Pastor Ågren:
Vomito Romana
I det antika Rom var de högburna förtjusta i mat, så mycket att deras kroppar inte kunde smälta maten fort nog. För att snabba på förloppet drog de sig tillbaka till ett särskilt rum kallat vomitorium där de med hjälp av en fågelfjäder befriade kroppen från sin börda för att kunna återgå till festen. Samma metod används idag rent spontant dagen efter festen och då utan en fjäder till hjälp. För att göra mer nytta bör man, i likhet med romarna använda metoden under pågående rusdrycksintag.
Bastu
En het ångande bastu öppnar upp porerna och befriar kroppen från giftiga ämnen. Om man känner sig riktigt finsk skall man naturligtvis ta ett dopp i en vak efteråt. Metoden är stärkande, men rekommenderas inte till folk med svagt hjärta.
Den klassiska metoden
6 cl av valfri spritsort, helst med en låg halt av kongener.
Erics metoder att lura kopparslagare Ågren
1). Lägg fötterna på huvudkudden innan du lägger dig, dvs lägg dig åt andra hållet i sängen. När du på morgonen slår upp dina ögon hoppar Ågren ner från gardinstången och börjar slå. Men eftersom han är ivrig och van vid att du har huvudet på kudden slår han så att säga mot fel mål. Resultatet blir att du får ont i fötterna i stället för huvudet.
2). Sätt igång att diska genast efter uppstigandet. Ågren tror inte vad har ser, en sådan pigg människa! Han bedömer att det knappast kan vara denna överambitiösa figur som festat så hårt kvällen innan. I tron att han tagit miste ger han sig iväg och letar efter ett nytt offer.

Visste DU att – Världens första kända preventivmedel tillverkades av en krokodilpung i Egypten 2000 före Kristus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.