Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

del 2 lite reflektioner sen sist.

Ja nu var det förvisso rätt länge sen sist men tanken om att skriva blogg varje dag finns där. Det har hänt mycket sen sist och jag har varit lite grann här och där i jobbet, men mest här.
Jag har ägnat mig lite åt att hantverka på The Globe, jag har delegerat det till Karin och till Hustomten. Men jag har hela tiden haft ett öga med i leken för att se vad som händer.

Jag hade förmånen att träffa Sveriges mest lästa Bloggare, Blondinbella, häromdagen på Dreamhack i Jönköping. Det var mycket intressant och roligt att se en tjej på 18 var så driven och engagerad i sitt bloggande. Hon talade om för oss att det viktigaste var att man skrev varje dag, hellre kort än inte alls.
Ja Dreamhack, kan man fatta om man inte har sett det, tveksamt. Det var 10054 datorer med medföljande ungdomar, killar och tjejer som begivit sig till Smålands Jerusalem för att i dagarna 4 spela dataspel, träffas, tävla mingla och bara vara. Man räknade med att det skulle bli totalt 15000 ungdomar där under hela Dreamhack.
Kan man fatta att vi pratar om att göra en folkförflyttning av Robertsfors kommuns och Vindelns kommuns totala befolkning under 4 dagar och "bara" för att leka med datorer.
Men vi som var där dvs. jag, Hustomten, Karin på The Globe och Eva på Elevrummet fick mycket nya idéer och intryck som vi ska ta med oss hem.

Visste du att: Andrew Lloyd Webber har producerat ett av Boyzones album?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.