Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Hemmasnickrare, reparatör eller en som förstör.

Imorse så hoppade jag ensam upp ur sängen. Den lille nakne kinesen tittade upp trött och tämligen ointresserad över att jag, hans vandringskompis i alla väder var tvungen att kasta mig ut i det arla mörkret för att tina upp rutorna på den blåa faran.

Idag körde jag Jozsef, den Ungerske volontären till flyget. Hans tid som volontär är över och nu är han på väg hem till Budapest.

När jag liks for till stan så var jag förbi företaget som jag köpt kontorsstolen på och reklamerade den samma. Den var sned åt alla håll o kanter. Man kan likna den vid alla kontorsstolars lutande torn i Pisa. Jag hittade en annan stol som följde med tillbaka till Robertsfors och the Globe.

Dagen gick alldeles för fort och snart befann jag mig hemma ordnandes middag till mig o Huskorset.
Efter middagen så var det dags att renovera Huskorsets Rosa granar. Det visade sig ta en större del av den redan hårt tids satta kvällen. Men det blir nya tag med annat imorgon.
Vi hann med att skriva ett antal julkort som ska skickas land och rike runt till släktingar här och där.

Tänk vad skönt det är att det finns mobiltelefoner och SMS funktioner. Det gör att man kan hålla kontakt i princip oavsett vars man befinner sig. Det finns några svarta hål förståss eller så kan det vara så att det finns ickeladdade kontantkort.
Men nackdelen är att man vill ha svar snabbt och sedan sitter man där och väntar men ingen reaktion. Vad beror det på, varför svarar dom inte, är dom sura eller har det hänt något allvarligt.

Huskorset undrade när jag kom hem varför jag inte svarade när hon ringde. När vi kollade mottaget i min och sänt i hennes så bekräftades det att det finns som sänt men inte som mottaget. Vart tog det vägen???????
Finns det nån som kan ha en aning så lämna en kommentar
Visste du att:… Roy G. Sullivan blivit träffad av blixten 7 ggr. (1942, 1969, 1970, 1972, 1973, 1976 och 1977), och dog flera år senare av olycklig kärlek?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.