Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Stadspojkens vedermödor eller en Snarkande Bloggares erkännanden

Igår morse så anlände stadspojken hem efter en resa i söderled. Jag möttes av en yster naken kines alldeles varm, glad över att se mig och direkt redo för lite lek.
Huskorset låg och snusade så fridfullt när jag gjorde storstilad entré. Men säg det som varar för evigt, fort ner i sänghalmen efter att ha hyvlat av nötterna som en Stockholmare skulle ha sagt. John Blund gjorde sitt intåg inom 10 minuter och Stadspojken gick honom snabbt till mötes. Det tog nog max 10 minuter innan Puckly och Drömfåren kom och kallade på honom.

Jag återvände till de vaknas skara 20 minuter innan klockan skulle ringa för väckning.

Jag har funderat en del kring sömn o trötthet. Troligen mest för att det känns som om jag har blivit överkörd av en buss eller ett dussin av dom. Men man vill ju hålla ut!

I förrgår natt när jag satt i lastbilen från Stockholm så kom sömnen utan att jag märkte det. Hustomten satt tryckt bakom ratten och jag fick hela tiden påhopp från JB då han strödde drömsand i mina ögon.
Det är alltid lika märkligt när man rycks upp ur en kort mikrosömn och det känns som om man sovit i flera timmar trots att klockan nästan inte ens rört sig. Men man luras ju också i princip varje gång, eftersom man fort dörnar in igen.

Att mitt bloggande verkar vara hackigt i just uppdateringarna har också sin koppling mot just sömn och att bara tuppa av.
Jag har många gånger suttit med datorn i knät och skrivit då JB har dykt upp. Maggie, Helena o Lena har alla upplevt det att jag helt plötsligt suttit där och somnat med datorn i knät. Det säger dom i alla fall, själv så är jag inte helt övertygad om att det är så. Jag har ju bara tänkt till och kanske blundat en stund. Jaa jag vill nog likt med en dåres envishet hävdat att jag bloggar och är vaken. Men dom har alla sett både tveksamma och förvånade ut eller rent ut sagt att jag visst har sovit. Konstigt hur olika vi har sett på detta, jag o tjejerna .

En annan som likt jag kastar sig i ständig fight med Puckly och hans crew av Drömfår är den Nakne Kinesen. Han kan ligga o snarka var som helst och när som helst.

Visste du att:… man i Hunza-området i Kashmir, Indien, bara har hade ett enda mord under hela 1900-talet

En kommentar

  1. helena rubach

    skönt att du börjar reflektera över ditt ”dörne-av”-beteende och det är inte många människor som snarkar när dom är vakna, eller du kanske låter så när du blundar och tänker 😉

    puss //skönsjungande helena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.