Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

Snöpuls, Rock´n Roll, och sommarminnen

Helgen har innehållit allehanda ting och aktiviteter. Men det som har varit fokus är kvällsaktiviteteterna på The Globe i lördags. Det var musiktävling på The Globe eller snarare att Bandtävlingen Rockkarusellen rullade in på The Globe.
Vi har fått 3 deltävlingar med bra och ny musik. Gårdagens publikvinnare var ett härligt punkband, Werewolf Syndrome.
Jag hjälpte Hustomten, tillika FestivalGeneral för arrangemanget, med att hitta en stark jury bestående av Huskorset (LinkinPark, Mozart o Rammstein) Blonda Lena (RnB o HipHop) samt VolontärIrene och VolontärMagda (Heavy o BlackMetal). Alltså en bredd musiksmaksmässigt som man sällan har nöjet att stöta på där ute. Dom och de besökare som behagat dyka upp tog sina roller på fullaste allvar och gick in helhjärtat för att lyfta fram de band som var med.
Men dagen började med att vi skulle titta till stugan så att inte Gammböö invaderat den eller att snön o kylan har fått rören att frysa. Väl hemma så var det dags för ett eldprov, Lena bakade Morotskaka med Citronsmak. Tänk så bortskämd vi kommer bli med en nybakt kaka varje fredag Och hur kommer inte kroppen att kunna se ut innan badbyxor skall tas på och man ska visa upp sig på beachen. Just nu ser man inte ut som en vinnarkandidat och utsikterna för att hamna på en ev. pall är ju som den bortsopade snön på bron.
Jag har även denna helg varit ByggareBob. Denna gång så upptäckets en fadäs av sällan skådat slag. Tummstocksjäveln mäter ju inte rätt!!!!!!!!! För inte kan det väl vara jag som är ett klommer? 10 mm på 80cm det är mycket det.
Vi flyttade skänken i köket hela 26 cm, tänk vilken skillnad det blev!! Det sa i alla fall Huskorset, jag såg väl inte så mycket, men om hon tycker så är det det som gäller.
Det ska bli kul att se hur lantköket komer se ut när Huskorset är färdig med sin ordergivining. Vi andra står som mest i givakt och väntar tålmodigt på nya order.

Visste du att:… det under det tidiga 1930-talet fanns fler nazistsympatisörer i Frankrike än i Tyskland?
?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.