Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

En bra start på en lång vecka eller nu är det mycket på Gång och jag somnar

Imorse å var det inte helt enkelt att vakna, men efter att ha hört både telefonen sjunga vid sex och när klockan just passerat tjugo över sex så hörde jag huskorset långt långt borta säga att det var dags att gå upp. Men JB hade gett mig en överdos av drömsand så det tog ytterligare en 10 minuter innan jag kastade mig ur sängen.
Idag så tog jag med mig den nakne kinesen till jobbet. Han skulle få ha en lugn dag med en massa ungdomar runt omkring sig. Men den lille gossen valde istället att ligga och sova i så stor utsträckning som möjligt. Hustomten fick en praktikant idag. Dom fick i uppdrag att bygga upp ett glasparti i entren till The Globe. Efter lite råd och tips så började pojkarna bygga som jag ville.
Ikväll har jag varvat hemmabyggandet med att vara pedagog samt hundvakt. Joooo jag har ju gjort en hel del annat också, jag har till och med hunnit se på Tv en ny serie om trollkarlen Merlin som jag ska försöka följa. Om jag bara lyckas hålla mig vaken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Ps har somnat ett antal gånger redan så idag blir det bara en kortis. Imorgon ska jag redogöra för min byggnation i hemmet
Visste du att:… Skottland är det enda stället i världen där en inhemsk läskedryck konkurrerat ut Coca-Cola? (Stämmer detta? På Malta är det Kinnie som gäller, även om det är obegripligt varför någon vill dricka sån smörja. Smakar apelsin och örtkryddor…)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.