Michael Noren, Ånäset

Stadspojken

En dag i samtalets tecken eller?.

Idag så har jag haft en heldag på Spiran för att lära mig samtalets mysticism och vikten av en bra feedback. Vi var ett glatt gäng som mötte upp till utbildningsdagen i samtalsteknik. Nog har jag tyckt mig vara duktig på att prata och förmedla budskap. Denna dag har inte ändrat min uppfattning kring detta, men jag har fått mig en hel del nytt till livs samt en hel del som jag vetat men inte lagt så stort fokus på. Jag tog fasta på vikten av feedback, detta ska jag försöka bli än bättre på att använda än hittills. Eller i alla fall vara tydlig när jag ger både positiv o negativ feedback.

Ikväll så var vi på byaturne i Djäkneboda. Det diskuterades en hel del om märkesåret, kungabesök och aktiviteter i byarna. Själv så lyfte jag fram Rock for Peace. Ett intressant musikutbytesprojekt som jag hoppas blir beviljat av Ungdomsstyrelsen. I så fall så kommer Robertsfors att flöda av musik i mitten av Augusti. Vi diskuterade även en hel del kring turism och inflyttning i kommunen.

Jag skrev igår att jag skulle redogöra för min byggnation o hemmet. Just nu ska jag bygga en bänk i köket under det nya innerfönstret. Igår kväll så gjorde jag och Huskorset klart allt och skulle börja montera den. Då till min stora fasa upptäckte jag något som jag missat i inpassningen av skivan, nämligen om den var i rät vinkel. Tyvärr så misstämde den med endast 25 mm. Lika roligt var det när jag upptäckte att fönsterbrädan också misstämde i höjd.
Jag kan ju bara konstatera att jag fortfarande tycker att det är vansinnigt roligt att bygga, hamra och slå, men en sann hantverkare är jag inte.

Jag skulle behöva få hem den riktige ByggareBob, Martin Timell, Simon&Tomas samt Jonny o Mattias från RoomService och då gärna alla samtidigt. Tänk vad dom skulle få jobba och skapa, jag skulle mysa som en unge i en gottkiosk. Dom skulle få jobba i alla hörn av huset och skapa det mest varierande och häftiga huset i kommunen, jaa kanske norra Sverige.

Visste du att:… Georgio Armani nyligen öppnat en butik i Milano med en egen chokladkollektion? De säljer även te och kakor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.